Meteen naar de inhoud

Beats, Mixing & Mastering

Naast het rappen op eigen tracks werkt Kiiro met regelmaat aan producties voor andere artiesten. Als producer komt Kiiro net zo gevarieerd om de hoek kijken als hij als rapper doet. De afgelopen jaren heeft Kiiro veel gewerkt aan zijn skills als audio engineer en producer. Na talloze studiosessies en veel experimenteren heeft Kiiro de fijnste kneepjes van het vak geleerd. Hij is thuis in een grote verzameling van genres waaronder: Hiphop, Trap, Dancehall, Afro, RnB, Drill en alle mogelijke combinaties hiervan!

Mixed & Mastered by Kiiro

Voor de volledige lijst met Kiiro zijn tracks & producties zie de playlist links. Geïnspireerd? Volg dan de lijst. Deze afspeellijst wordt constant aangepast, dus je mist niets!

Kiiro is een veelzijdige muzikant binnen het hiphop genre. Zowel als in zijn tracks als in zijn workshops en masterclasses is duidelijk een jongen terug te horen en te zien die niets anders liever doet dan bezig zijn met hiphop. Velen zijn geinspireerd door de positieve teksten en boodschap die Kiiro naar voren brengt. Wilt u Kiiro boeken voor een workshop, masterclass of optreden? Dan kunt u door op de onderstaande knop te klikken in contact komen.