Meteen naar de inhoud

Workshops & Masterclasses

Kiiro is sinds 2020 muziekproductie docent bij het SKVR. Hiernaast heeft Kiiro talloze ervaringen opgedaan door workshops op het -basis en -middelbaar onderwijs. Kiiro heeft naast het maken van muziek passie voor het werken met kinderen en jongeren, en geeft workshops en masterclasses verspreid over heel Zuid-Holland. De projecten worden verzorgd op een didactisch en pedagogisch verantwoorde manier, gericht op taal en muziek.

Boek Kiiro voor:

  • Workshop Beat making (15 jaar en ouder)
  • Workshop Vocal Recording in Logic Pro X (15 jaar en ouder)
  •  Workshop Beat maker junior (vanaf 10 jaar)

Beatmaking workshop
  • (15 jaar en ouder)

Ben jij een aanstormende rapper of hiphop beats fanaat? 

Dan is deze workshop zeker its voor jou! Aran Abe (aka KIIRO) laat je in deze workshop zien hoe je een vette hiphop beat componeert en arrangeert. Ook komt aan bod hoe je ritmisch rap vocalen componeert. De muzikant studeerde pasgeleden af in muziekproductie an het Albeda College in Rhoon, waar hij zijn talenten voor het schrijven en produceren van hiphop tracks en het je-longen-uit-je-lijf rappen heeft ontdekt. 

De workshop is dus ook een uitgelezen kans om alles te vragen over
deze opleiding. Wees er bij!

Vocal workshop in Logic Pro X
  • (15 jaar en ouder)

Ben jij een opkomend of beginnend artiest? 

Dan is deze workshop wel mogelijk iets voor jou! Speciaal voor iedereen die werkt met vocalen mixen en opnemen, of hier juist meer over wil leren, organiseert KIIRO de Vocal workshop in Logic Pro X. Of je een zanger of rapper bent maakt niet uit. Het gaat tijdens deze workshop puur om beter worden in het opneem proces, handige shortcuts en andere tips die je tijd kunnen besparen. 

Een aantal aspecten die we zullen behandelen:

  • Comp recording
  • Low latency recording
  • Vocal mixing
  • Recording templates 
 

De workshop zal plaatsvinden in Logic Pro X, Voor degene met een laptop adviseren we je om die mee te nemen. Als je al een tekst heb geschreven en het logic project bij je hebt, Is het mogelijk om deze tijdens de workshop op te nemen of mixing feedback te ontvangen. Dit is een aanrader voor elke opkomende artiest die meer uit zijn studio workflow wil halen.

Schrijf je in!