Meteen naar de inhoud

Optredens

  • door

Aran Abe aka Kiiro, geboren 2000 Tokyo Japan, woont en werkt in Rotterdam. De Rotterdamse muzikant is al bezig met het schrijven van nummers en het maken van beats sinds 2015 en zijn passie is sindsdien alleen maar gegroeid. De teksten van Kiiro (Aran), in combinatie met zijn woordkeuze, lage stem en lazy manier van rappen vragen meteen om aandacht.

De artiestennaam Kiiro is een knipoog naar zijn Japanse achtergrond. Kiiro betekent geel in het Japans.

In 2020 bracht hij zijn eerste single “Wedstrijd” uit. Hierna heeft hij nog vier singles met videoclips uitgebracht: Alleen, Mainting, Decennia en Hoofd vooruit. Met zijn laatste single “Hoofd vooruit” is hij uitgenodigd om de track bij FunX te performen, en heeft het AD een artikel over hem geschreven. 

Momenteel werkt Kiiro hard aan zijn debuut EP “Fully Independent Dream”. Naast het rappen op zijn eigen tracks werkt Kiiro met regelmaat aan producties voor andere artiesten. Als producer is Kiiro net zo gevarieerd als rapper.

Voor de volledige lijst met Kiiro zijn tracks & producties zie deze playlist.

De beats die Kiiro maakt zijn te vinden op www.kiirobeats.com.

In totaal weet hij maar liefst 20.000 streams en 14.000 views binnen te halen op eigen kracht, en is zijn ambitie om binnen nu en twee jaar een gevestigde naam te zijn in de scene.

RELEASES