Meteen naar de inhoud

Samenwerkingen

In samenwerking met Albeda heeft Kiiro de track ‘Hoofd Vooruit’ uitgebracht. Deze track gaat over de struggle van jonge mensen tijdens corona. Kiiro heeft meegedaan aan een contest en daarmee een videoclip gewonnen voor deze track.

In samenwerking met SKVR heeft Kiiro al vele inspirerende workshops gegeven op scholen en poppodia. Zijn muzikale kennis en talent die terugkomt in zijn tracks deelt hij hier met voornamelijk de artiesten van de toekomst.

Kiiro is een componist onder MassiveMusic en werkt met regelmaat aan composities voor reclames, films en TV.  Zijn passie voor het componeren combineert hij met de branding & uitstraling van verschillende bedrijven.

In samenwerking met cultuurpodium Capsloc heeft Kiiro al verschillende inspirerende workshops gegeven voor jongeren. Zijn missie is om van het huidige cultuurpodium een toegankelijkere plek te maken voor jongeren met interesses in Hiphop.

Previous slide
Next slide

Kiiro wordt regelmatig gevraagd om de events te voorzien van een optreden. Zo heeft hij bijvoorbeeld opgetreden bij jongeren meet-ups in het Energiehuis in Dordrecht, en bij het Hoffestival in Dordrecht. Kiiro heeft optredens verzorgd voor: Bibelot, Bibliotheek Aanzet, Schouwburg Kunstmin & Popcentrale.